OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da je JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj danas, 1.6.2022. godine, zvanično počela sa servisnom razmjenom medicinskih podataka sa ostalim zdravstvenim ustanovama Republike Srpske kroz IZIS (integrisani zdravstveni informacioni sistem), koji implementira Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

01 juni 2022.

SARAJEVO NOVA PROFESIONALNA STANICA STANIMIROVIĆA

Počev od 1.6.2022. godine, dosadašnji rukovodilac Jedinice za internu reviziju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, mr Vladimir Stanimirović imenovan je na poziciju direktora u Centralnoj harmonizacijskoj jedinici Ministarstva finansija i trezora Bosne i Hercegovine (CHJ).

31 maj 2022.

NAŠA USTANOVA NASTAVLJA DA PODRŽAVA USPJEŠNE MLADE SPORTISTE

Danas je nastavljena ustaljena praksa da JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj pomaže uspješne i perspektivne sportiste dobojske regije koji su najbolji ambasadori našeg grada širom svijeta. Na inicijativu direktora naše Ustanove Mladena Gajića, danas je u prostorijama Službe za mikrobiologiju, izvršeno uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus, dječaku Tariku Hrnjadoviću!

18 maj 2022.

NAŠA USTANOVA BEZ POZITIVNIH PACIJENATA NA KORONA VIRUS NAKON 781 DANA

Danas je prvi radni dan, nakon marta mjeseca 2020. godine, koji naši zaposleni dočekuju bez hospitalizovanih pacijenata pozitivnih na korona virus! Težak 781 dan je iza svih zaposlenih u JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj.

16 maj 2022.

PCR TESTIRANJE - OBAVJEŠTENJE

Služba za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj obavještava građane da će se od ponedeljka 16.05.2022. godine uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 vršiti dva puta sedmično, i to ponedeljkom i petkom u Službi za mikrobiologiju dobojske Bolnice.

16 maj 2022.

ODRŽANO STRUČNO PREDAVANJE NA TEMU POSLJEDICA PRIMJENE ANTIBIOTIKA I ANTIMIKROBNA REZISTENCIJA

Danas je u dobojskom hotelu “Park” održano stručno predavanje na temu “Posljedice primjene antibiotika i antimikrobna rezistencija”. U organizaciji pomenutog stručnog predavanja su zajedno učestvovali JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj i JZU “Dom zdravlja” Doboj.

27 april 2022.

PROMJENA NA ČELU RADIOLOŠKE SLUŽBE

Radiološka Služba naše Ustanove dobila je novog načelnika. Dr Dragan Ristić, specijalista radiologije, rođen je u Sarajevu 1986. godine, i jedan je od predstavnika mladih i uspješnih doktora JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, koji imaju priliku da svoju stručnost i znanje koje su stekli kroz školovanje nastave da primjenjuju u našoj Ustanovi.

11 april 2022.

POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI NAŠE USTANOVE I MEDICINSKOG FAKULTETA FOČA

Danas je u prostorija naše Ustanove potpisan Sporazum o saradnji između Medicinskog fakulteta sa sjedištem u Foči i JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj. Sporazum o saradnji su potpisali dekan Medicinskog fakulteta Foča prof. dr Dejan Bokonjić i direktor JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladen Gajić.

23 mart 2022.

USPJEŠNA LAPARASKOPSKA OPERACIJA DEBELOG CRIJEVA

Nastavlja se kontinuirano uvođenje novih procedura u rad medicinskih Službi u našoj Ustanovi. Kao jedna od najaktivnijih službi, posmatrajući kroz prizmu uvođenja novih procedura, izdvaja se Služba za hirurgiju dobojske Bolnice.

10 mart 2022.

8. mart

srećan 8. mart

08 mart 2022.