SARADNJA ZA KVALITETNIJE INTENZIVNO LIJEČENJE

Današnju posjetu našoj Ustanovi, delegacija Univerzitetskog kliničkog centra iz Banjaluke, je počela sastankom sa direktorom JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladenom Gajićem.

14 juli 2022.

PCR TESTIRANJE OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane da će tokom tekuće sedmice doći do izmjene termina uzimanja uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS – CoV2. Naime, umjesto u petak 15.07.2022. godine, uzimanje uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS –CoV2 će se vršiti u četvrtak 14.07.2022. godine.

12 juli 2022.

SKUP PODRŠKE MINISTRU ŠERANIĆU

U 12:00 časova radnici JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, su kao i druge ustanove širom Republike Srpske, zaustavili proces rada i na taj način pružili podršku ministru zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske gospodinu Alenu Šeraniću.

09 juni 2022.

POČETAK RADA KONSULTATIVNO – SPECIJALISTIČKE AMBULANTE U ŠAMCU

Od petka 10.6.2022. godine počinje sa radom konsultativno – specijalistička ambulanta u Šamcu. Na ranije održanim sastancima direktora naše Ustanove Mladena Gajića sa rukovodstvom šamačkog Doma zdravlja, gdje su obe strane bile saglasne da je uspostavljanje konsultativno – specijalističke ambulante neophodno, sada dolazi do realizacije pomenutog projekta. S obzirom na raspoložive materijalno – tehničke i kadrovske resurse u petak sa radom počinje konsultativno – specijalistička ambulanta u Šamcu, gdje će za sad raditi naši hirurzi i neurolozi.

07 juni 2022.

OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da je JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj danas, 1.6.2022. godine, zvanično počela sa servisnom razmjenom medicinskih podataka sa ostalim zdravstvenim ustanovama Republike Srpske kroz IZIS (integrisani zdravstveni informacioni sistem), koji implementira Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

01 juni 2022.

SARAJEVO NOVA PROFESIONALNA STANICA STANIMIROVIĆA

Počev od 1.6.2022. godine, dosadašnji rukovodilac Jedinice za internu reviziju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, mr Vladimir Stanimirović imenovan je na poziciju direktora u Centralnoj harmonizacijskoj jedinici Ministarstva finansija i trezora Bosne i Hercegovine (CHJ).

31 maj 2022.

NAŠA USTANOVA NASTAVLJA DA PODRŽAVA USPJEŠNE MLADE SPORTISTE

Danas je nastavljena ustaljena praksa da JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj pomaže uspješne i perspektivne sportiste dobojske regije koji su najbolji ambasadori našeg grada širom svijeta. Na inicijativu direktora naše Ustanove Mladena Gajića, danas je u prostorijama Službe za mikrobiologiju, izvršeno uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus, dječaku Tariku Hrnjadoviću!

18 maj 2022.

NAŠA USTANOVA BEZ POZITIVNIH PACIJENATA NA KORONA VIRUS NAKON 781 DANA

Danas je prvi radni dan, nakon marta mjeseca 2020. godine, koji naši zaposleni dočekuju bez hospitalizovanih pacijenata pozitivnih na korona virus! Težak 781 dan je iza svih zaposlenih u JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj.

16 maj 2022.

PCR TESTIRANJE - OBAVJEŠTENJE

Služba za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj obavještava građane da će se od ponedeljka 16.05.2022. godine uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 vršiti dva puta sedmično, i to ponedeljkom i petkom u Službi za mikrobiologiju dobojske Bolnice.

16 maj 2022.

ODRŽANO STRUČNO PREDAVANJE NA TEMU POSLJEDICA PRIMJENE ANTIBIOTIKA I ANTIMIKROBNA REZISTENCIJA

Danas je u dobojskom hotelu “Park” održano stručno predavanje na temu “Posljedice primjene antibiotika i antimikrobna rezistencija”. U organizaciji pomenutog stručnog predavanja su zajedno učestvovali JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj i JZU “Dom zdravlja” Doboj.

27 april 2022.