PROMJENA NA ČELU RADIOLOŠKE SLUŽBE

Radiološka Služba naše Ustanove dobila je novog načelnika. Dr Dragan Ristić, specijalista radiologije, rođen je u Sarajevu 1986. godine, i jedan je od predstavnika mladih i uspješnih doktora JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, koji imaju priliku da svoju stručnost i znanje koje su stekli kroz školovanje nastave da primjenjuju u našoj Ustanovi.

11 april 2022.

POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI NAŠE USTANOVE I MEDICINSKOG FAKULTETA FOČA

Danas je u prostorija naše Ustanove potpisan Sporazum o saradnji između Medicinskog fakulteta sa sjedištem u Foči i JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj. Sporazum o saradnji su potpisali dekan Medicinskog fakulteta Foča prof. dr Dejan Bokonjić i direktor JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladen Gajić.

23 mart 2022.

USPJEŠNA LAPARASKOPSKA OPERACIJA DEBELOG CRIJEVA

Nastavlja se kontinuirano uvođenje novih procedura u rad medicinskih Službi u našoj Ustanovi. Kao jedna od najaktivnijih službi, posmatrajući kroz prizmu uvođenja novih procedura, izdvaja se Služba za hirurgiju dobojske Bolnice.

10 mart 2022.

8. mart

srećan 8. mart

08 mart 2022.

SARADNJA DOKTORA UKC RS I DOBOJSKE BOLNICE – USPJEŠNA OPERACIJA UZ KORIŠTENJE NEURONAVIGACIONOG SISTEMA

U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) RS u Banjaluci uspješno je izveden operativni zahvat uz korištenje neuronavigacionog sistema.

21 februar 2022.

URAĐEN JOŠ JEDAN SLOŽEN OPERATIVNI ZAHVAT U SLUŽBI ZA HIRURGIJU

Tokom protekle sedmice u Službi za hirurgiju, JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, urađen je složen operativni zahvat tokom kojeg je pacijentkinji starije životne dobi odstranjen tumor težine 8,3 kg (dimenzije tumora su bile 20×30×32 cm).

09 februar 2022.

JAVNI KONKURS ZA IZBOR KANDIDATA ZA DODJELU SUPSPECIJALIZACIJE

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj raspisuje JAVNI KONKURS za izbor kandidata za dodjelu supspecijalizacije : Intenzivna terapija (jedan izvršilac).

09 decembar 2021.

NAPUSTIO NAS JE PRIMARIJUS DR BRANKO DABOVIĆ

Nakon kratke i teške bolesti u Doboju je pred zoru 2. decembra 2021. preminuo od posljedica korone. Doktor Branko Dabović rođen je 1935. godine u mjestu Nudol, opština Nikšić. Osnovno i sarednje obrazovanje stekao je u Trebinju, a Medicinski fakultet i specijalizaciju u Beogradu.

03 decembar 2021.

VRIJEDNA DONACIJA EU NAŠOJ USTANOVI

Predstavnici delegacije Europske Unije su danas posjetili našu Ustanovu, i tu priliku iskoristili da našoj Ustanovi doniraju mobilni ultrazvučni uređaj SIEMENS ACUSON NX3 Elite, proizvođača „Siemens Gmbh“ iz Njemačke.

30 novembar 2021.

OBAVJEŠTENJE

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj obavještava građane da će se od 01.12.2021. godine ponovo u našoj Ustanovi raditi snimanje gustine kosti – DXA.

30 novembar 2021.