PARTNERSTVO I PRIJATELJSTVO NA DJELU

Da je veza između JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj i “China Sinopharm International Corporation” na mnogo višem nivou od samo poslovnog, svjedoći još jedna u nizu akcija pomenute kompanije iz bratske Kine.

21 januar 2021.

DONIRANE POSTELJINE BOLNICI DOBOJ

Danas su JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj posjetili načelnik opštine Vukosavlje Borislav Rakić i predsjednik Islamske zajednice Modriča Adnan – ef. Kavazović. Povod za posjetu našoj Ustanovi je bila donacija 300 kompleta posteljina za Bolnicu u Doboju, kao znak zahvalnosti za dosadašnji trud i zalaganje, kao i podrška za dalju borbu sa korona virusom za medicinsko osoblje i menadžment dobojske Bolnice. Kao što je poznato opština Vukosavlje je jedna od osam opština, uz Grad Doboj, čiji se stanovnici liječe u dobojskoj Bolnici.

19 januar 2021.

OBAVJEŠTENJE PCR TESTIRANJE

Obavještavamo građane da će se dana 14.01.2021. godine (četvrtak), u Službi za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 vršiti od 7:00 do 11:00 sati, kao i svakim radnim danom. U dane vikenda koji slijedi (16. i 17. januar) Služba za mikrobiologiju neće vršiti uzimanje uzoraka

13 januar 2021.

OBAVJEŠTENJE PCR TESTIRANJE

Obavještavamo građane da će se dana 12.01.2021. godine (utorak), u Službi za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 vršiti od 7:00 do 11:00 sati zbog preopterećenja i velikog broja uzetih uzoraka.

11 januar 2021.

NOVA CIJENA PCR TESTA

Obavještavamo korisnike usluga JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj da od danas cijena komercijalnog testa na virus korona, umjesto dosadašnjih 150 KM, iznosi 105 KM.

15 decembar 2020.

DONIRAN MOBILNI RTG APARAT BOLNICI DOBOJ

Danas su JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj posjetili predstavnici Evropske unije u Bosni i Hercegovini i tom prilikom je našoj Ustanovi doniran digitalni mobilni RTG aparat „GMM MAC D“. Na čelu današnje delegacije Evropske unije je bio Šef ureda EU u Banjaluci gospodin Stefano Donati. Projekat donacije je realizovan putem UNDP čiji su predstavnici takođe danas bili prisutni, kao i zamjenik gradonačelnika Grada Doboja, gospodin Vlado Blagojević ispred.

10 decembar 2020.

POČINJE DRUGA FAZA IZGRADNJE NOVE BOLNICE DOBOJ

Izgradnja nove JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj najvažniji je projekat za grad Doboj i dobojsku regiju, tim povodom su se danas medijima obratili direktor JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladen Gajić i gradonačelnik grada Doboja Boris Jerinić nakon sastanka sa izvođačina radova.

27 novembar 2020.

OBAVJEŠTENJE : INFORMACIJE O HOSPITALIZOVANIM PACIJENTIMA NA COVID ODJELJENJIMA

Sve informacije o hospitalizovanim pacijentima na COVID odjeljenjima JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj možete dobiti svakim radnim danom od 12 – 13 sati.

24 novembar 2020.

USPJEŠNO URAĐENE DVIJE TOTALNE ENDOPROTEZE KOLJENA U BOLNICI DOBOJ

Direktor JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladen Gajić je rekao da su današnje dvije operacije veliki iskorak za našu Ustanovu, da su svi svjesni trenutne epidemiološke situacije ali ovaj projekat je Bolnica pripremala duže od godinu dana, i konačno je uspješno realizovan.

19 novembar 2020.

U BOLNICI DOBOJ USPOSTAVLJENA JEDINICA INTENZIVNOG LIJEČENJA KOVID PACIJENATA

Danas su JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj posjetili Ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske Alen Šeranić te predstavnici Univerzitetskog kliničkog centra Banja Luka prof. dr Peđa Kovačević i dr Biljana Zlojutro. Pored direktora naše Ustanove Mladena Gajića i zamjenika direktora dr Siniše Marića, Ministra Šeranića kao i delegaciju Univerzitetskog kliničkog centra Banja Luka je dočekao i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

11 novembar 2020.