PCR TESTIRANJE - OBAVJEŠTENJE

Služba za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj obavještava građane da će se od ponedeljka 31.05.2021. godine vršiti uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 svakim radnim danom od 7:00 do 8:30 sati, bez obaveznog naručivanja.

28 maj 2021.

JAVNI KONKURS ZA IZBOR KANDIDATA ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj raspisuje JAVNI KONKURS za izbor kandidata za prijem u radni odnos u službe Odjeljenja hirurških grana

06 maj 2021.

TESTIRANJE BRZIM ANTIGENSKIM TESTOM NA PRISUSTVO KORONA VIRUSA SARS CoV - 2

Obavještavamo građane da će se od ponedeljka 10.05.2021. godine u Službi za mikrobiologiju moći raditi brzi antigenski testovi za dijagnostiku novog korona virusa SARS CoV – 2.

05 maj 2021.

OBAVJEŠTENJE PCR TESTIRANJE

Služba za mikrobiologiju JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj obavještava građane da će se u petak 30.04.2021. i ponedeljak 03.05.2021. godine vršiti uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 od 7:00 do 11:00 sati, kao i svakim radnim danom.

28 april 2021.

PCR TESTIRANJE OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane da će od dana 08.02.2021. godine biti obavezno zakazivanje PCR testiranja na novi korona virus SARS – CoV2 koje se vrši u Službi za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj

22 april 2021.

ODRŽAN HITAN SASTANAK KRIZNOG ŠTABA JZU BOLNICA „SVETI APOSTOL LUKA“ DOBOJ

Uslijed kontinuiranog rasta broja hospitalizovanih pacijenata pozitivnih na korona virus, danas je u prostorijama JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj održan hitan sastanak kriznog štaba, na kojem su pored direktora Bolnice Mladena Gajića i zamjenika direktora dr Siniše Marića bili prisutni članovi kriznog štaba naše Ustanove.

04 april 2021.

NASTAVLJENA IMUNIZACIJA ZDRAVSTVENIH RADNIKA NAŠE USTANOVE

Danas je nastavljen proces imunizacije zdravstvenih radnika JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj. Druge doze vakcina danas su primila 63 zdravstvena radnika naše Ustanove.

31 mart 2021.

APEL MEDICINSKIH RADNIKA JZU BOLNICA“SVETI APOSTOL LUKA“ DOBOJ

Medicinski radnici JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj su danas uputili apel građanima da poštuju epidemiološke mjere jer je povećan broj hospitalizovanih pacijenata sa težom kliničkom slikom, popunjeni kapaciteti, a radnici na izmaku snaga.

22 mart 2021.

JAVNI KONKURS ZA IZBOR KANDIDATA ZA DODJELU SPECIJALIZACIJA I SUPSPECIJALIZACIJE

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj raspisuje javni konkurs za izbor kandidata za dodjelu specijalizacija i supspecijalizacije.

22 mart 2021.

PREDSJEDNIK VLADE REPUBLIKE SRPSKE POSJETIO LOKACIJU NA KOJOJ SE GRADI NOVA BOLNICA U DOBOJU

Današnju posjetu Gradu Doboju, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, je iskoristio i kao priliku da posjeti lokaciju na kojoj se gradi nova Bolnica u Doboju. Tom prilikom je direktor JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladen Gajić, predsjednika Vlade, upoznao sa trenutnom dinamikom radova na izgradnji pomenutog objekta koji je kapitalna investicija kako za Grad Doboj, tako i za cijelu dobojsku regiju.

12 februar 2021.