SLUŽBA ZA PSIHIJATRIJU BOGATIJA ZA JOŠ JEDNOG SPECIJALISTU

Dr Radovan Đenić je još jedan od mladih i perspektivnih doktora koji su uspješno okončali svoju specijalizaciju. Tim povodom je organizovan prijem dr Đenića u kabinetu direktora.

10 avgust 2020.

SVEČANA DODJELA PRIMARIJATA

Direktor JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj Mladen Gajić, na svečanom prijemu koji je juče upriličen u kabinetu direktora, uručio je plakate doktorima medicine zaposlenim u našoj Ustanovi koji su ponijeli laskavu titulu primarijusa.

08 avgust 2020.

AMBASADOR EVROPSKE UNIJE U BIH POSJETIO NAŠU USTANOVU

Danas je JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj posjetila delegacija Evropske unije na čelu sa ambasadorom Evropske unije u BiH Johannom Sattlerom, i tom prilikom su našoj Ustanovi isporučili medicinsku opremu u vrijednosti od 230 000 KM.

21 juli 2020.

DAMA MEĐU SPECIJALISTIMA

Nakon tri doktora koji su uspješno okončali specijalizaciju i povodom toga bili na prijemu kod direktora JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladena Gajića, red je došao i na jednu damu.

16 juli 2020.

INTERNISTIČKA SLUŽBA DOBILA NOVOG SPECIJALISTU

Menadžment JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj na čelu sa direktorom Mladenom Gajićem, nastavlja praksu prijema mladih kadrova koji su uspješno okončali svoju specijalizaciju. Direktor Gajić je ovom prilikom ugostio dr Mišu Stankovića specijalistu interne medicine.

13 juli 2020.

DONIRAN ULTRAZVUČNI APARAT BOLNICI DOBOJ

Predstavnici UNDP Bosne i Hercegovine danas su donirali ultrazvučni aparat LOGIQ V2 koji će biti velika pomoć medicinskom osoblju naše Ustanove u ranom dijagnostikovanju virusa #COVID19. Nabavka ultrazvučnog aparata je finansirana sredstvima Norveške vlade.

08 juli 2020.

“ELEKTROPRIVREDA” OBEZBJEDILA 10 RESPIRATORA ZA BOLNICE ŠIROM REPUBLIKE SRPSKE

Danas je u Trebinju u prostorijama “Elektroprivrede Republike Srpske” izvršena primopredaja respiratora koje je „Elektroiprivreda Republike Srpske“ u okviru akcije „Respirator za Srpsku“ obezbijedila za deset bolnica u Republici Srpskoj.

06 juli 2020.

NAŠA USTANOVA BOGATIJA ZA JOŠ JEDNOG SPECIJALISTU

Bolnica Doboj je dobila još jednog perspektivnog specijalistu. Riječ je o Vladimiru Saviću koji je dio naše Ustanove od 2012. godine i već dokazan i kvalitetan kadar iz oblasti neurologije, a od nedavno i specijalista pomenute oblasti.

03 juli 2020.

ISPORUČENO ŠEST RESPIRATORA BOLNICI DOBOJ

Danas je našoj Ustanovi isporučeno šest respiratora. Respiratori su kupljeni u Rusiji od sredstava prikupljenih u humanitarnoj akciji „Respirator za Srpsku“.

30 juni 2020.

PISMO ZAHVALNOSTI NAŠOJ USTANOVI

Poštovani, imam potrebu da pišem i pricam na sav glas, pa vam zato i pišem.

17 juni 2020.