PSIHOLOŠKA PODRŠKA ZA ONKOLOŠKE PACIJENTE

Obavještavamo korisnike naših usluga, da u okviru internističke Službe u dobojskoj Bolnici onkološki pacijenti mogu da dobiju psihološku podršku. U ambulanti ordinira Anita Mitrović, diplomirani psiholog, KBT terapeut.

15 septembar 2022.

USLUGA BODIPLETIZMOGRAFIJE U SLUŽBI ZA PULMOLOGIJU

Naime, od 1.8.2022. godine u Službi za pulmologiju naše Ustanove počeo je sa radom Bodipletizmograf. Početkom rada i nabavkom ove moderne dijagnostičke mašine, odjeljenje za plućne bolesti naše Ustanove može se sa pravom svrstati u sam vrh Republike Srpske po dijagnostičkim mogućnostima.

09 avgust 2022.

IZGRADNJA NOVE DOBOJSKE BOLNICE TEČE PLANIRANOM DINAMIKOM

Plan je da izgradnja bude završena do kraja godine. Nakon toga ugovorom je predviđen rok od šest mjeseci da se pređe u novi objekat. Veći prostor i bolja oprema, znatno će olakšati rad zaposlenim.

04 avgust 2022.

PCR TESTIRANJE OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane da će tokom tekuće sedmice doći do izmjene termina uzimanja uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS – CoV2.

19 juli 2022.

SARADNJA ZA KVALITETNIJE INTENZIVNO LIJEČENJE

Današnju posjetu našoj Ustanovi, delegacija Univerzitetskog kliničkog centra iz Banjaluke, je počela sastankom sa direktorom JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladenom Gajićem.

14 juli 2022.

PCR TESTIRANJE OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane da će tokom tekuće sedmice doći do izmjene termina uzimanja uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS – CoV2. Naime, umjesto u petak 15.07.2022. godine, uzimanje uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS –CoV2 će se vršiti u četvrtak 14.07.2022. godine.

12 juli 2022.

SKUP PODRŠKE MINISTRU ŠERANIĆU

U 12:00 časova radnici JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, su kao i druge ustanove širom Republike Srpske, zaustavili proces rada i na taj način pružili podršku ministru zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske gospodinu Alenu Šeraniću.

09 juni 2022.

POČETAK RADA KONSULTATIVNO – SPECIJALISTIČKE AMBULANTE U ŠAMCU

Od petka 10.6.2022. godine počinje sa radom konsultativno – specijalistička ambulanta u Šamcu. Na ranije održanim sastancima direktora naše Ustanove Mladena Gajića sa rukovodstvom šamačkog Doma zdravlja, gdje su obe strane bile saglasne da je uspostavljanje konsultativno – specijalističke ambulante neophodno, sada dolazi do realizacije pomenutog projekta. S obzirom na raspoložive materijalno – tehničke i kadrovske resurse u petak sa radom počinje konsultativno – specijalistička ambulanta u Šamcu, gdje će za sad raditi naši hirurzi i neurolozi.

07 juni 2022.

OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da je JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj danas, 1.6.2022. godine, zvanično počela sa servisnom razmjenom medicinskih podataka sa ostalim zdravstvenim ustanovama Republike Srpske kroz IZIS (integrisani zdravstveni informacioni sistem), koji implementira Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

01 juni 2022.

SARAJEVO NOVA PROFESIONALNA STANICA STANIMIROVIĆA

Počev od 1.6.2022. godine, dosadašnji rukovodilac Jedinice za internu reviziju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, mr Vladimir Stanimirović imenovan je na poziciju direktora u Centralnoj harmonizacijskoj jedinici Ministarstva finansija i trezora Bosne i Hercegovine (CHJ).

31 maj 2022.