ODRŽAN HITAN SASTANAK KRIZNOG ŠTABA JZU BOLNICA „SVETI APOSTOL LUKA“ DOBOJ

Uslijed kontinuiranog rasta broja hospitalizovanih pacijenata pozitivnih na korona virus, danas je u prostorijama JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj održan hitan sastanak kriznog štaba, na kojem su pored direktora Bolnice Mladena Gajića i zamjenika direktora dr Siniše Marića bili prisutni članovi kriznog štaba naše Ustanove.

04 april 2021.

NASTAVLJENA IMUNIZACIJA ZDRAVSTVENIH RADNIKA NAŠE USTANOVE

Danas je nastavljen proces imunizacije zdravstvenih radnika JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj. Druge doze vakcina danas su primila 63 zdravstvena radnika naše Ustanove.

31 mart 2021.

APEL MEDICINSKIH RADNIKA JZU BOLNICA“SVETI APOSTOL LUKA“ DOBOJ

Medicinski radnici JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj su danas uputili apel građanima da poštuju epidemiološke mjere jer je povećan broj hospitalizovanih pacijenata sa težom kliničkom slikom, popunjeni kapaciteti, a radnici na izmaku snaga.

22 mart 2021.

JAVNI KONKURS ZA IZBOR KANDIDATA ZA DODJELU SPECIJALIZACIJA I SUPSPECIJALIZACIJE

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj raspisuje javni konkurs za izbor kandidata za dodjelu specijalizacija i supspecijalizacije.

22 mart 2021.

PREDSJEDNIK VLADE REPUBLIKE SRPSKE POSJETIO LOKACIJU NA KOJOJ SE GRADI NOVA BOLNICA U DOBOJU

Današnju posjetu Gradu Doboju, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, je iskoristio i kao priliku da posjeti lokaciju na kojoj se gradi nova Bolnica u Doboju. Tom prilikom je direktor JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladen Gajić, predsjednika Vlade, upoznao sa trenutnom dinamikom radova na izgradnji pomenutog objekta koji je kapitalna investicija kako za Grad Doboj, tako i za cijelu dobojsku regiju.

12 februar 2021.

PCR TESTIRANJE OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane da će od dana 08.02.2021. godine biti obavezno zakazivanje PCR testiranja na novi korona virus SARS – CoV2 koje se vrši u Službi za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj

03 februar 2021.

PARTNERSTVO I PRIJATELJSTVO NA DJELU

Da je veza između JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj i “China Sinopharm International Corporation” na mnogo višem nivou od samo poslovnog, svjedoći još jedna u nizu akcija pomenute kompanije iz bratske Kine.

21 januar 2021.

DONIRANE POSTELJINE BOLNICI DOBOJ

Danas su JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj posjetili načelnik opštine Vukosavlje Borislav Rakić i predsjednik Islamske zajednice Modriča Adnan – ef. Kavazović. Povod za posjetu našoj Ustanovi je bila donacija 300 kompleta posteljina za Bolnicu u Doboju, kao znak zahvalnosti za dosadašnji trud i zalaganje, kao i podrška za dalju borbu sa korona virusom za medicinsko osoblje i menadžment dobojske Bolnice. Kao što je poznato opština Vukosavlje je jedna od osam opština, uz Grad Doboj, čiji se stanovnici liječe u dobojskoj Bolnici.

19 januar 2021.

OBAVJEŠTENJE PCR TESTIRANJE

Obavještavamo građane da će se dana 14.01.2021. godine (četvrtak), u Službi za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 vršiti od 7:00 do 11:00 sati, kao i svakim radnim danom. U dane vikenda koji slijedi (16. i 17. januar) Služba za mikrobiologiju neće vršiti uzimanje uzoraka

13 januar 2021.

OBAVJEŠTENJE PCR TESTIRANJE

Obavještavamo građane da će se dana 12.01.2021. godine (utorak), u Službi za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 vršiti od 7:00 do 11:00 sati zbog preopterećenja i velikog broja uzetih uzoraka.

11 januar 2021.