FIZIKALNA MEDICINA I REHABILITACIJA - OBAVJEŠTENJE

Primarna funkcija Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju jeste rana rehabilitacija i pomoć pacijentima koji su bili ili se još nalaze na liječenju u našoj Ustanovi u nekim drugim odjeljenjima poput ortopedije, internog, neurologije itd.

27 februar 2024.

KONTINUIRANI RAZVOJ - SLUŽBA ZA GINEKOLOGIJU I AKUŠERSTVO

Kao i većina službi dobojske Bolnice, trend uvođenja novih zahtjevnijih i komplikovanijih usluga nastavlja i Služba za ginekologiju i akušerstvo naše Ustanove.

20 februar 2024.

MEDICINARI DOBOJSKE BOLNICE SKUPOM PODRŽALI KOLEGU IZ PRIJEDORA

Zdravstveni radnici i medicinsko osoblje JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" u Doboju su održali skup podrške kolegi iz Prijedora koji je nedavno napadnut na radnom mjestu.

01 februar 2024.

JAVNI KONKURS ZA IZBOR KANDIDATA ZA DODJELU SPECIJALIZACIJA I SUPSPECIJALIZACIJA

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj raspisuje JAVNI KONKURS za izbor kandidata za dodjelu specijalizacija i supspecijalizacija za 2024. godinu.

31 januar 2024.

USPJEŠNO ZAVRŠEN PRVI CIKLUS EDUKACIJE MEDICINSKOG KADRA NAŠE USTANOVE

Uspješno je okončan prvi ciklus edukacije medicinskih sestara – tehničara do dvije godine staža u našoj Ustanovi. Učesnici ciklusa edukacije su pokazali zavidan nivo znanja i vještina, te su zadovoljili sve kriterijume koji su bili potrebni kako bi uspješno okončali završni ispit.

18 januar 2024.

NAKON PRAZNIKA NASTAVLJENA JE KONTINUIRANA EDUKACIJA MEDICINSKOG KADRA

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika, usledio je nastavak kontinuirane edukacije medicinskog kadra dobojske Bolnice te se na taj način u novoj godini nastavlja praksa edukacije medicinara kako bi naši pacijenti dobili još kvalitetniju njegu tokom boravka u našoj Ustanovi.

10 januar 2024.

OZRENSKI STUDENAC U TRADICIONALNOJ POSJETI

Već tradicionalno početkom nove godine u praznične dane članovi Ekološkog udruženja „Ozrenski studenac“ iz Sočkovca posjete našu Ustanovu. Tradicija je nastavljena i u Novoj 2024. godini te su naši prijatelji iz Sočkovca posjetili Službu za psihijatriju.

05 januar 2024.

ELEKTRONSKE ZDRAVSTVENE KARTICE

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj obavještava sve svoje korisnike da će od 01.01.2024. godine, u skladu sa Odlukom Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske br. 01/095-5199/23, za liječenje u našoj Ustanovi biti neophodno posjedovanje ELEKTRONSKE ZDRAVSTVENE KARTICE.

26 decembar 2023.

KONTINUIRANA EDUKACIJA MEDICINSKIH TEHNIČARA

Danas na repertoaru, kroz program kontinuirane edukacije našeg medicinskog kadra, su bile sledeće teme : EKG srca, EKG monitoring, Primjena terapije putem perfuzora.

15 decembar 2023.

KONTINUIRANA EDUKACIJA MEDICINSKIH TEHNIČARA

Nastavljen proces edukacija, današnje edukacione teme su bile sledeće: Podjela tabletarne terapije, Komunikacija, Plasiranje urinarnog katetera i nazogastrične sonde.

08 decembar 2023.