U Bolnici Doboj održan sastanak o trenutnoj epidemiološkoj situaciji

U prostorijama JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj direktor Mladen Gajić održao je radni sastanak sa direktorom JZU „Dom zdravlja“ Doboj Slavkom Kovačevićem, v.d. direktorom JZU „Institut za javno zdravstvo“ Republike Srpske Branislavom Zeljkovićem sa saradnicima.

02 mart 2020.

Zabrana posjeta u JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj

Usljed povećanog broja infektivnih respiratornih infekcija, mjere zabrane posjeta su na snazi od 2.3.2020. godine, do daljnjeg.

02 mart 2020.

Donacija Crvenog krsta Republike Srpske našoj ustanovi

U sklopu programa pomoći zdravstvenim ustanovama u Republici Srpskoj, našu ustanovu je posjetio generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske Đoko Mihajlović.

21 februar 2020.

Posjeta sekretara gradske organizacije Crvenog krsta našoj ustanovi

Direktor JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Mladen Gajić ugostio je sekretara gradske organizacije Crvenog krsta Mihajla Arsenića.

11 februar 2020.

Olakšan put do pregleda ortopeda u našoj ustanovi

Uz veliko zalaganje, kako uprave, tako i samog osoblja u Službi za ortopediju i traumatologiju, pacijenti su u mogućnosti da se naruče za preglede i tako izbjegnu gužve i dugotrajno čekanje na iste.

31 januar 2020.

JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" Doboj izvršila eksternu ocjenu kvaliteta interne revizije

U skladu sa zakonskim i podzakonskim aktima kojima se uređuje oblast interne revizije u javnom sektoru Republike Srpske naša ustanova je izvršila eksternu ocjenu kvaliteta interne revizije.

30 januar 2020.

Donacija za JZU "Sveti apostol Luka" iz Austrije

Na sastanku koji je održan u ponedeljak 13.1.2020. godine, direktor Bolnice Mladen Gajić je ugostio Dragu Stefanovića i Krešimira Birtića, gdje je dogovorena saradnja između JZU „Sveti apostol Luka“ Doboj i Bolnice „Salk Landes Krkenhaus“ iz Salzburga.

16 januar 2020.

Posjeta gradonačelnika grada Doboja povodom darivanja prvorođene bebe

Draženka Blagojević, koja je na svijet 3.1.2020. godine, donijela ćerkicu Katarinu nije ni slutila da će biti prva žena iz Doboja koja se porodila u novoj godini u Bolnici u Doboju

13 januar 2020.

Proslava Nove godine u JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" Doboj

U petak 27.12.2019. godine JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ i njeno rukovodstvo na čelu sa direktorom mr Mladenom Gajićem, upriličili su novogodišnju zabavu za svoje zaposlene.

30 decembar 2019.

U prostorijama bolnice održan sastanak sa izvođačima radova

Danas je u prostorijama JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj održan sastanak Tima za implementaciju projekta i Tima za nadzor sa Timom izvođača radova China Sinopharm International Corporation, na izgradnji nove Bolnice u Doboju.

27 decembar 2019.