Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

Donacija Crvenog krsta Republike Srpske našoj ustanovi

U sklopu programa pomoći zdravstvenim ustanovama u Republici Srpskoj, našu ustanovu je posjetio generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske Đoko Mihajlović.

21 februar 2020.

Posjeta sekretara gradske organizacije Crvenog krsta našoj ustanovi

Direktor JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Mladen Gajić ugostio je sekretara gradske organizacije Crvenog krsta Mihajla Arsenića.

11 februar 2020.

Olakšan put do pregleda ortopeda u našoj ustanovi

Uz veliko zalaganje, kako uprave, tako i samog osoblja u Službi za ortopediju i traumatologiju, pacijenti su u mogućnosti da se naruče za preglede i tako izbjegnu gužve i dugotrajno čekanje na iste.

31 januar 2020.

JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" Doboj izvršila eksternu ocjenu kvaliteta interne revizije

U skladu sa zakonskim i podzakonskim aktima kojima se uređuje oblast interne revizije u javnom sektoru Republike Srpske naša ustanova je izvršila eksternu ocjenu kvaliteta interne revizije.

30 januar 2020.

Donacija za JZU "Sveti apostol Luka" iz Austrije

Na sastanku koji je održan u ponedeljak 13.1.2020. godine, direktor Bolnice Mladen Gajić je ugostio Dragu Stefanovića i Krešimira Birtića, gdje je dogovorena saradnja između JZU „Sveti apostol Luka“ Doboj i Bolnice „Salk Landes Krkenhaus“ iz Salzburga.

16 januar 2020.

Pročitajte ostale vijesti