Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

USPJEŠNO URAĐENE DVIJE TOTALNE ENDOPROTEZE KOLJENA U BOLNICI DOBOJ

Direktor JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladen Gajić je rekao da su današnje dvije operacije veliki iskorak za našu Ustanovu, da su svi svjesni trenutne epidemiološke situacije ali ovaj projekat je Bolnica pripremala duže od godinu dana, i konačno je uspješno realizovan.

19 novembar 2020.

U BOLNICI DOBOJ USPOSTAVLJENA JEDINICA INTENZIVNOG LIJEČENJA KOVID PACIJENATA

Danas su JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj posjetili Ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske Alen Šeranić te predstavnici Univerzitetskog kliničkog centra Banja Luka prof. dr Peđa Kovačević i dr Biljana Zlojutro. Pored direktora naše Ustanove Mladena Gajića i zamjenika direktora dr Siniše Marića, Ministra Šeranića kao i delegaciju Univerzitetskog kliničkog centra Banja Luka je dočekao i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

11 novembar 2020.

OBILJEŽENA KRSNA SLAVA JZU BOLNICA „SVETI APOSTOL LUKA“ DOBOJ

Danas je u prostorijama JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj obilježena krsna slava Sveti apostol i jevanđelista Luka. Kako trenutna pogoršana epidemiološka situacija nalaže, sve je obilježeno skromno uz pridržavanje svih propisanih preporuka nadležnih organa.

31 oktobar 2020.

OBAVJEŠTENJE ZA PACIJENTE KOJI TREBAJU OBAVITI PCR TESTIRANJE U SLUŽBI ZA MIKROBIOLOGIJU U BOLNICI DOBOJ

Uzorci za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 se uzimaju svakim radnim danom od 07:00 – 15:00 sati!

30 oktobar 2020.

USPJEŠNO OKONČANA JOŠ JEDNA SPECIJALIZACIJA

Nastavljena je ustaljena praksa menadžmenta JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, na čelu sa direktorom Mladenom Gajićem i zamjenikom direktora dr Sinišom Marićem, da u kabinetu direktora ugoste nove specijaliste koji uspješno okončaju svoju specijalizaciju.

09 oktobar 2020.

Pročitajte ostale vijesti