Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

NAŠA USTANOVA BEZ POZITIVNIH PACIJENATA NA KORONA VIRUS NAKON 781 DANA

Danas je prvi radni dan, nakon marta mjeseca 2020. godine, koji naši zaposleni dočekuju bez hospitalizovanih pacijenata pozitivnih na korona virus! Težak 781 dan je iza svih zaposlenih u JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj.

16 maj 2022.

PCR TESTIRANJE - OBAVJEŠTENJE

Služba za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj obavještava građane da će se od ponedeljka 16.05.2022. godine uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 vršiti dva puta sedmično, i to ponedeljkom i petkom u Službi za mikrobiologiju dobojske Bolnice.

16 maj 2022.

ODRŽANO STRUČNO PREDAVANJE NA TEMU POSLJEDICA PRIMJENE ANTIBIOTIKA I ANTIMIKROBNA REZISTENCIJA

Danas je u dobojskom hotelu “Park” održano stručno predavanje na temu “Posljedice primjene antibiotika i antimikrobna rezistencija”. U organizaciji pomenutog stručnog predavanja su zajedno učestvovali JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj i JZU “Dom zdravlja” Doboj.

27 april 2022.

PROMJENA NA ČELU RADIOLOŠKE SLUŽBE

Radiološka Služba naše Ustanove dobila je novog načelnika. Dr Dragan Ristić, specijalista radiologije, rođen je u Sarajevu 1986. godine, i jedan je od predstavnika mladih i uspješnih doktora JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, koji imaju priliku da svoju stručnost i znanje koje su stekli kroz školovanje nastave da primjenjuju u našoj Ustanovi.

11 april 2022.

POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI NAŠE USTANOVE I MEDICINSKOG FAKULTETA FOČA

Danas je u prostorija naše Ustanove potpisan Sporazum o saradnji između Medicinskog fakulteta sa sjedištem u Foči i JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj. Sporazum o saradnji su potpisali dekan Medicinskog fakulteta Foča prof. dr Dejan Bokonjić i direktor JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladen Gajić.

23 mart 2022.

Pročitajte ostale vijesti