Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

OBAVJEŠTENJE ZA JAVNOST

Povodom netačnih informacija koje su se pojavile na pojedinim portalima i koje su neutemeljene i zlonamjerne te predstavljaju još jedan direktan udarac na našu Ustanovu i zaposleno medicinsko osoblje koje svoj posao radi savjesno i predano.

01 februar 2023.

URUČENO SEDAM ZLATNIKA ZA BEBE ROĐENE NA DAN REPUBLIKE

U Bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju danas je uručeno sedam zlatnika, koje je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik darovao bebama rođenim na Dan Republike – 9. januara.

11 januar 2023.

MINISTAR ŠERANIĆ OBIŠAO LOKACIJU NA KOJOJ SE GRADI OBJEKAT NOVE DOBOJSKE BOLNICE

Današnji dolazak u Doboj, Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić, je iskoristio kako bi obišao lokaciju i trenutnu dinamiku radova na izgradnji nove dobojske Bolnice.

04 januar 2023.

ODLAZAK OSNIVAČA PATOANATOMSKE DIJAGNOSTIKE DOBOJSKE REGIJE

Danas nas je napustio još jedan čovjek koji je ostavio neizbrisiv trag provodeći svoj radni vijek u našoj Ustanovi, prim. dr Ljubomir Curkić, specijalista za patoanatomiju i sudsku medicinu.

30 decembar 2022.

PCR TESTIRANJE OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane da će tokom prve dvije sedmice 2023. godine doći do izmjene termina uzimanja uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS – CoV2.

30 decembar 2022.

Pročitajte ostale vijesti