Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

FIZIKALNA MEDICINA I REHABILITACIJA - OBAVJEŠTENJE

Primarna funkcija Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju jeste rana rehabilitacija i pomoć pacijentima koji su bili ili se još nalaze na liječenju u našoj Ustanovi u nekim drugim odjeljenjima poput ortopedije, internog, neurologije itd.

27 februar 2024.

KONTINUIRANI RAZVOJ - SLUŽBA ZA GINEKOLOGIJU I AKUŠERSTVO

Kao i većina službi dobojske Bolnice, trend uvođenja novih zahtjevnijih i komplikovanijih usluga nastavlja i Služba za ginekologiju i akušerstvo naše Ustanove.

20 februar 2024.

MEDICINARI DOBOJSKE BOLNICE SKUPOM PODRŽALI KOLEGU IZ PRIJEDORA

Zdravstveni radnici i medicinsko osoblje JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" u Doboju su održali skup podrške kolegi iz Prijedora koji je nedavno napadnut na radnom mjestu.

01 februar 2024.

JAVNI KONKURS ZA IZBOR KANDIDATA ZA DODJELU SPECIJALIZACIJA I SUPSPECIJALIZACIJA

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj raspisuje JAVNI KONKURS za izbor kandidata za dodjelu specijalizacija i supspecijalizacija za 2024. godinu.

31 januar 2024.

USPJEŠNO ZAVRŠEN PRVI CIKLUS EDUKACIJE MEDICINSKOG KADRA NAŠE USTANOVE

Uspješno je okončan prvi ciklus edukacije medicinskih sestara – tehničara do dvije godine staža u našoj Ustanovi. Učesnici ciklusa edukacije su pokazali zavidan nivo znanja i vještina, te su zadovoljili sve kriterijume koji su bili potrebni kako bi uspješno okončali završni ispit.

18 januar 2024.

Pročitajte ostale vijesti