Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

Zdravstveni sistem Srpske ojačaće 368 ljekara specijalista

Zdravstvenim ustanovama u Republici Srpskoj u ovoj godini odobreno je 368 specijalizacija i 36 supspecijalizacija, zahvaljujući kojima će mladim ljekarima biti omogućeno stručno usavršavanje u mnogim oblastima, od ginekologije, anestezilogije, infektologije, pedijatrije, interne i urgentne medicine, pulmologije, do kardiologije i kardiohirurgije.

26 maj 2020.

INICIJATIVA ZA PRIZNAVANJE SPECIJALIZANTSKOG STAŽA

Direktor Bolnice Doboj, Mladen Gajić, danas je boravio u Banjaluci, gdje se sastao sa dekanom Medicinskog fakulteta Prof. dr Rankom Škrbićem.

26 maj 2020.

PREZENTACIJA “MOBILNOG SISTEMA ZA SCANNING”

Danas je u prostorijama “MBA Steel” d.o.o. iz Doboja održana prezentacija prototipa mobilnog tehničkog sistema za scanning, koji je namjenjen za kontrolu lica koja ulaze u razne objekte (javne ustanove, bolnice, preduzeća i sl.), kojim bi upravljao operater iz kontrolnog centra.

22 maj 2020.

IZVRŠENA PRIMOPREDAJA SANITETSKIH VOZILA

Danas je u prostorijama “EFT – Rudnik i Termoelektrana Stanari” upriličena primopredaja sanitetskih vozila koja je pomenuta kompanija donirala javnim zdravstvenim ustanovama u Republici Srpskoj.

22 maj 2020.

ODRŽAN NOVI SASTANAK SA IZVOĐAČIMA RADOVA NOVE BOLNICE

Sastanak na temu „ Projektovanje, izgradnja i opremanje nove JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj“, održan je danas u prostorijama Skupštine Grada Doboja. Sastanku su prisustvovali Tim za implementaciju projekta, Tim za nadzor i Tim izvođača radova „China Sinopharm International Corporation“.

19 maj 2020.

Pročitajte ostale vijesti