Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

PSIHOLOŠKA PODRŠKA ZA ONKOLOŠKE PACIJENTE

Obavještavamo korisnike naših usluga, da u okviru internističke Službe u dobojskoj Bolnici onkološki pacijenti mogu da dobiju psihološku podršku. U ambulanti ordinira Anita Mitrović, diplomirani psiholog, KBT terapeut.

15 septembar 2022.

USLUGA BODIPLETIZMOGRAFIJE U SLUŽBI ZA PULMOLOGIJU

Naime, od 1.8.2022. godine u Službi za pulmologiju naše Ustanove počeo je sa radom Bodipletizmograf. Početkom rada i nabavkom ove moderne dijagnostičke mašine, odjeljenje za plućne bolesti naše Ustanove može se sa pravom svrstati u sam vrh Republike Srpske po dijagnostičkim mogućnostima.

09 avgust 2022.

IZGRADNJA NOVE DOBOJSKE BOLNICE TEČE PLANIRANOM DINAMIKOM

Plan je da izgradnja bude završena do kraja godine. Nakon toga ugovorom je predviđen rok od šest mjeseci da se pređe u novi objekat. Veći prostor i bolja oprema, znatno će olakšati rad zaposlenim.

04 avgust 2022.

PCR TESTIRANJE OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane da će tokom tekuće sedmice doći do izmjene termina uzimanja uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS – CoV2.

19 juli 2022.

SARADNJA ZA KVALITETNIJE INTENZIVNO LIJEČENJE

Današnju posjetu našoj Ustanovi, delegacija Univerzitetskog kliničkog centra iz Banjaluke, je počela sastankom sa direktorom JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladenom Gajićem.

14 juli 2022.

Pročitajte ostale vijesti