Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

NALAZI PCR TESTIRANJA SA QR KODOM

Obavještavamo građane da će od 20.07.2021. godine JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj izdavati nalaze PCR testiranja na novi korona virus SARS CoV - 2 sa QR kodom.

20 juli 2021.

PROGRAM „E-BEBE“ USPJEŠNO PUŠTEN U RAD

Povodom promocije i puštanja u rad informacionog sistema „eBeba“, danas je JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj posjetio ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević.

23 juni 2021.

IZGRADNJA NOVE BOLNICE U DOBOJU IDE PREDVIĐENOM DINAMIKOM

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik je danas nakon sastanka sa gradonačelnikom Doboja Borisom Jerinićem, obišao gradilište na kojem se izvode radovi na izgradnji nove Bolnice u Doboju.

14 juni 2021.

PCR TESTIRANJE - OBAVJEŠTENJE

Služba za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj obavještava građane da će se od ponedeljka 31.05.2021. godine vršiti uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 svakim radnim danom od 7:00 do 8:30 sati, bez obaveznog naručivanja.

28 maj 2021.

JAVNI KONKURS ZA IZBOR KANDIDATA ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj raspisuje JAVNI KONKURS za izbor kandidata za prijem u radni odnos u službe Odjeljenja hirurških grana

06 maj 2021.

Pročitajte ostale vijesti