Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

PARTNERSTVO I PRIJATELJSTVO NA DJELU

Da je veza između JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj i “China Sinopharm International Corporation” na mnogo višem nivou od samo poslovnog, svjedoći još jedna u nizu akcija pomenute kompanije iz bratske Kine.

21 januar 2021.

DONIRANE POSTELJINE BOLNICI DOBOJ

Danas su JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj posjetili načelnik opštine Vukosavlje Borislav Rakić i predsjednik Islamske zajednice Modriča Adnan – ef. Kavazović. Povod za posjetu našoj Ustanovi je bila donacija 300 kompleta posteljina za Bolnicu u Doboju, kao znak zahvalnosti za dosadašnji trud i zalaganje, kao i podrška za dalju borbu sa korona virusom za medicinsko osoblje i menadžment dobojske Bolnice. Kao što je poznato opština Vukosavlje je jedna od osam opština, uz Grad Doboj, čiji se stanovnici liječe u dobojskoj Bolnici.

19 januar 2021.

OBAVJEŠTENJE PCR TESTIRANJE

Obavještavamo građane da će se dana 14.01.2021. godine (četvrtak), u Službi za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 vršiti od 7:00 do 11:00 sati, kao i svakim radnim danom. U dane vikenda koji slijedi (16. i 17. januar) Služba za mikrobiologiju neće vršiti uzimanje uzoraka

13 januar 2021.

OBAVJEŠTENJE PCR TESTIRANJE

Obavještavamo građane da će se dana 12.01.2021. godine (utorak), u Službi za mikrobiologiju JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, uzimanje uzoraka za PCR testiranje na novi korona virus SARS CoV – 2 vršiti od 7:00 do 11:00 sati zbog preopterećenja i velikog broja uzetih uzoraka.

11 januar 2021.

NOVA CIJENA PCR TESTA

Obavještavamo korisnike usluga JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj da od danas cijena komercijalnog testa na virus korona, umjesto dosadašnjih 150 KM, iznosi 105 KM.

15 decembar 2020.

Pročitajte ostale vijesti