Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

DONIRAN ULTRAZVUČNI APARAT BOLNICI DOBOJ

Predstavnici UNDP Bosne i Hercegovine danas su donirali ultrazvučni aparat LOGIQ V2 koji će biti velika pomoć medicinskom osoblju naše Ustanove u ranom dijagnostikovanju virusa #COVID19. Nabavka ultrazvučnog aparata je finansirana sredstvima Norveške vlade.

08 juli 2020.

“ELEKTROPRIVREDA” OBEZBJEDILA 10 RESPIRATORA ZA BOLNICE ŠIROM REPUBLIKE SRPSKE

Danas je u Trebinju u prostorijama “Elektroprivrede Republike Srpske” izvršena primopredaja respiratora koje je „Elektroiprivreda Republike Srpske“ u okviru akcije „Respirator za Srpsku“ obezbijedila za deset bolnica u Republici Srpskoj.

06 juli 2020.

NAŠA USTANOVA BOGATIJA ZA JOŠ JEDNOG SPECIJALISTU

Bolnica Doboj je dobila još jednog perspektivnog specijalistu. Riječ je o Vladimiru Saviću koji je dio naše Ustanove od 2012. godine i već dokazan i kvalitetan kadar iz oblasti neurologije, a od nedavno i specijalista pomenute oblasti.

03 juli 2020.

ISPORUČENO ŠEST RESPIRATORA BOLNICI DOBOJ

Danas je našoj Ustanovi isporučeno šest respiratora. Respiratori su kupljeni u Rusiji od sredstava prikupljenih u humanitarnoj akciji „Respirator za Srpsku“.

30 juni 2020.

PISMO ZAHVALNOSTI NAŠOJ USTANOVI

Poštovani, imam potrebu da pišem i pricam na sav glas, pa vam zato i pišem.

17 juni 2020.

Pročitajte ostale vijesti