Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

Ugovor o naučno-stručnoj i poslovnoj saradnji između Medicinskog fakulteta i Bolnice Doboj

Važan dan za JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“, potpisan je Ugovor o naučno-stručnoj i poslovnoj saradnji sa Medicinskim fakultetom iz Banja Luke, na čelu sa dekanom prof. dr Rankom Škrbićem.

04 juli 2019.

Pisma zahvalnosti g-dina Smaila Ibrahimpašića

Da postoje ljudi koji i u ne tako lijepim uslovima, u kojima se nalazi zdravstveni sektor, umiju da prepoznaju trud, zalaganje, požrtvovanost i borbu za izlječenjem pacijenata, dokazuju i pisma zahvalnosti koje je na adresu JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ uputio pacijent Smail Ibrahimpašić

03 juli 2019.

"Đaković" d.o.o. Banja Luka donirao klima uređaje

"Đaković" d.o.o. Banja Luka donirao dva klima uređaja Službi za oftalmologiju.

02 juli 2019.

Nove usluge u audiološkom kabinetu

Audiološki kabinet u okviru Službe za otorinolaringologiju sa nabavkom novog Behringer DSP aparata poboljšao je kvalitet obavljanja postojećih usluga i proširio listu novih.

01 juli 2019.

XIV sportski susreti kliničkih centara i bolnica BiH, Neum – 2019.

U periodu od 19.06-23.06.2019. godine radnici, članovi sportskog društvu JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, učestvovali su na XIV sportskim susretima kliničkih centara i bolnica BiH, u Neumu.

26 juni 2019.

Pročitajte ostale vijesti