Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

ODRŽAN HITAN SASTANAK KRIZNOG ŠTABA JZU BOLNICA „SVETI APOSTOL LUKA“ DOBOJ

Uslijed kontinuiranog rasta broja hospitalizovanih pacijenata pozitivnih na korona virus, danas je u prostorijama JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj održan hitan sastanak kriznog štaba, na kojem su pored direktora Bolnice Mladena Gajića i zamjenika direktora dr Siniše Marića bili prisutni članovi kriznog štaba naše Ustanove.

04 april 2021.

NASTAVLJENA IMUNIZACIJA ZDRAVSTVENIH RADNIKA NAŠE USTANOVE

Danas je nastavljen proces imunizacije zdravstvenih radnika JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj. Druge doze vakcina danas su primila 63 zdravstvena radnika naše Ustanove.

31 mart 2021.

APEL MEDICINSKIH RADNIKA JZU BOLNICA“SVETI APOSTOL LUKA“ DOBOJ

Medicinski radnici JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj su danas uputili apel građanima da poštuju epidemiološke mjere jer je povećan broj hospitalizovanih pacijenata sa težom kliničkom slikom, popunjeni kapaciteti, a radnici na izmaku snaga.

22 mart 2021.

JAVNI KONKURS ZA IZBOR KANDIDATA ZA DODJELU SPECIJALIZACIJA I SUPSPECIJALIZACIJE

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj raspisuje javni konkurs za izbor kandidata za dodjelu specijalizacija i supspecijalizacije.

22 mart 2021.

PREDSJEDNIK VLADE REPUBLIKE SRPSKE POSJETIO LOKACIJU NA KOJOJ SE GRADI NOVA BOLNICA U DOBOJU

Današnju posjetu Gradu Doboju, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, je iskoristio i kao priliku da posjeti lokaciju na kojoj se gradi nova Bolnica u Doboju. Tom prilikom je direktor JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladen Gajić, predsjednika Vlade, upoznao sa trenutnom dinamikom radova na izgradnji pomenutog objekta koji je kapitalna investicija kako za Grad Doboj, tako i za cijelu dobojsku regiju.

12 februar 2021.

Pročitajte ostale vijesti