Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

PCR TESTIRANJE OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane da se uzimanje uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS – CoV2 neće vršiti u četvrtak 07.09.2023. godine, zbog poteškoća u radu tehničke prirode.

05 septembar 2023.

POTVRĐEN KVALITET USLUGA KOJE PRUŽA GINEKOLOŠKO - AKUŠERSKA SLUŽBA

Nakon sprovedene redovne nadzorne posjete, tima iz Agencije za sertifikaciju, akreditaciju i unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite iz Banjaluke, Službi za ginekologiju i akušerstvo naše Ustanove, sa zadovoljstvom možemo da konstatujemo da je pomenuta Služba zadovoljila sve kriterijume ocjenjivanja.

27 juli 2023.

JAVNI KONKURS ZA IZBOR KANDIDATA ZA DODJELU SPECIJALIZACIJA I SUPSPECIJALIZACIJA

JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" Doboj raspisuje JAVNI KONKURS za izbor kandidata za dodjelu specijalizacija i supspecijalizacija za 2023. godinu.

13 juli 2023.

NOVE USLUGE SLUŽBE ZA UROLOGIJU NAŠE USTANOVE, ZA KRAĆE LISTE ČEKANJA PACIJENATA

Nakon nekoliko godina, na odjeljenju Urologije dobojske Bolnice, uspješno je urađena operacija odstranjenja tumorskog bubrega (radikalna nefrektomija). Operativni zahvat kod osobe srednje životne dobi je izveo dr Milan Benco, specijalista urologije uz asistenciju dr Dragana Cvijanovića i dr Staše Gojkovića.

28 juni 2023.

PCR TESTIRANJE OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane da će tokom tekuće sedmice doći do izmjene termina uzimanja uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS – CoV2. Naime, umjesto u četvrtak 22.06.2023. godine, uzimanje uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS –CoV2 će se vršiti u utorak 20.06.2023. godine.

19 juni 2023.

Pročitajte ostale vijesti