Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

Donacija za JZU "Sveti apostol Luka" iz Austrije

Na sastanku koji je održan u ponedeljak 13.1.2020. godine, direktor Bolnice Mladen Gajić je ugostio Dragu Stefanovića i Krešimira Birtića, gdje je dogovorena saradnja između JZU „Sveti apostol Luka“ Doboj i Bolnice „Salk Landes Krkenhaus“ iz Salzburga.

16 januar 2020.

Posjeta gradonačelnika grada Doboja povodom darivanja prvorođene bebe

Draženka Blagojević, koja je na svijet 3.1.2020. godine, donijela ćerkicu Katarinu nije ni slutila da će biti prva žena iz Doboja koja se porodila u novoj godini u Bolnici u Doboju

13 januar 2020.

Proslava Nove godine u JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" Doboj

U petak 27.12.2019. godine JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ i njeno rukovodstvo na čelu sa direktorom mr Mladenom Gajićem, upriličili su novogodišnju zabavu za svoje zaposlene.

30 decembar 2019.

U prostorijama bolnice održan sastanak sa izvođačima radova

Danas je u prostorijama JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj održan sastanak Tima za implementaciju projekta i Tima za nadzor sa Timom izvođača radova China Sinopharm International Corporation, na izgradnji nove Bolnice u Doboju.

27 decembar 2019.

Novogodišnji paketići za naše najmlađe od Strukovnog sindikata medicinskih sestara i tehničara

Članovi Strukovnog sindikata medicinskih sestara i tehničara, na čelu sa predsjednikom Igorom Savićem, obezbijedili su novogodišnje paketiće za naše najmlađe pacijente.

27 decembar 2019.

Pročitajte ostale vijesti