Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

SLUŽBA ZA PSIHIJATRIJU BOGATIJA ZA JOŠ JEDNOG SPECIJALISTU

Dr Radovan Đenić je još jedan od mladih i perspektivnih doktora koji su uspješno okončali svoju specijalizaciju. Tim povodom je organizovan prijem dr Đenića u kabinetu direktora.

10 avgust 2020.

SVEČANA DODJELA PRIMARIJATA

Direktor JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj Mladen Gajić, na svečanom prijemu koji je juče upriličen u kabinetu direktora, uručio je plakate doktorima medicine zaposlenim u našoj Ustanovi koji su ponijeli laskavu titulu primarijusa.

08 avgust 2020.

AMBASADOR EVROPSKE UNIJE U BIH POSJETIO NAŠU USTANOVU

Danas je JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj posjetila delegacija Evropske unije na čelu sa ambasadorom Evropske unije u BiH Johannom Sattlerom, i tom prilikom su našoj Ustanovi isporučili medicinsku opremu u vrijednosti od 230 000 KM.

21 juli 2020.

DAMA MEĐU SPECIJALISTIMA

Nakon tri doktora koji su uspješno okončali specijalizaciju i povodom toga bili na prijemu kod direktora JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladena Gajića, red je došao i na jednu damu.

16 juli 2020.

INTERNISTIČKA SLUŽBA DOBILA NOVOG SPECIJALISTU

Menadžment JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj na čelu sa direktorom Mladenom Gajićem, nastavlja praksu prijema mladih kadrova koji su uspješno okončali svoju specijalizaciju. Direktor Gajić je ovom prilikom ugostio dr Mišu Stankovića specijalistu interne medicine.

13 juli 2020.

Pročitajte ostale vijesti