Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

KAMPANJA - BIJELA VRPCA - MUŠKO NE NASILJU NAD ŽENAMA

Naša Ustanova se pridružuje svjetskoj kampanji obilježavanja dana aktivizma protiv nasilja nad ženama, koji traju od 25. novembra do 10. decembra (međunarodni dan ljudskih prava). Cilj kampanje jeste podizanje svijesti javnosti o nasilju nad ženama u Republici Srpskoj, pod nazivom „Bijela vrpca – Muško NE nasilju nad ženama“.

01 decembar 2023.

PCR TESTIRANJE OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane da se tokom tekuće sedmice u Službi za mikrobiologiju naše Ustanove neće vršiti uzimanje uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS – CoV2.

06 novembar 2023.

DOC. DR DRAGANA SOKOLOVIĆ - POTROŠNJA ANTIBIOTIKA I ANTIMIKROBNA REZISTENCIJA

U organizaciji naše Ustanove, u dobojskom hotelu „Park“ održano je stručno predavanje profesorice Medicinskog fakulteta u Foči Doc. dr Dragane Sokolović. Stručno predavanje je održano na temu „Potrošnja antibiotika i antimikrobna rezistencija“.

02 novembar 2023.

KRSNA SLAVA BOLNICE DOBOJ

Obilježavanje krsne slave naše Ustanove, Svetog apostola i jevanđeliste Luke, proteklo je kako običaji i nalažu, osveštavanjem slavskog kolača u kabinetu direktora te polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća u pomen žrtvama otadžbinskog rata koji su bili naši radnici.

31 oktobar 2023.

PCR TESTIRANJE OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane da će tekuće sedmice doći do izmjene termina uzimanja uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS – CoV2. Naime, umjesto u četvrtak 2.11.2023. godine, uzimanje uzoraka za testiranje na novi korona virus SARS –CoV2 će se vršiti u srijedu 1.11.2023. godine.

31 oktobar 2023.

Pročitajte ostale vijesti