Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

JAVNI KONKURS ZA IZBOR KANDIDATA ZA DODJELU SPECIJALIZACIJA I SUPSPECIJALIZACIJA

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj raspisuje JAVNI KONKURS za izbor kandidata za dodjelu specijalizacija i supspecijalizacija za 2024. godinu.

22 april 2024.

NAKON DVIJE DECENIJE NOVI SPECIJALISTA VASKULARNE HIRURGIJE

U toku završnih građevinskih i administrativnih detalja koji su u finalnoj fazi, izgradnje jedne od najmodernijih zdravstvenih ustanova u regionu, kakva će biti nova dobojska bolnica, sklapaju se kockice i u kadrovskom mozaiku pomenute Ustanove. Kao dio gore pomenutog procesa usavršavanja kadrova, sa zadovoljstvom moramo da se osvrnemo na činjenicu da nakon dvadeset godina naša Ustanova ponovo ima Specijalistu vaskularne hirurgije, dr Srđana Gostića.

03 april 2024.

OBILJEŽEN DAN BOLNIČKIH APOTEKA

Danas se na inicijativu Evropskog udruženja bolničkih farmaceuta (EAHP - European Association of Hospital Pharmacists) obilježava “Dan bolničke farmacije”, i na taj simboličan način pokazuje važnost rada i uloge bolničkih apoteka u lancu zdravstvene zaštite čiji je neizostavan “šraf”.

27 mart 2024.

RIQAS CERTIFIKAT ZA SLUŽBU ZA KLINIČKO – BIOHEMIJSKU DIJAGNOSTIKU

Kao neizostavan dio rada svake medicinske laboratorije jeste provođenje kontrole kvaliteta rada kao garancije kvaliteta izdatih krajnjih izvještaja analiziranja tj. nalaza. Kako bi dobili potvrdu vjerodostojnosti i kvaliteta nalaza koje pacijenti dobijaju u našoj Službi za kliničko – biohemijsku dijagnostiku, pristupilo se Sistemu eksterne kontrole kvaliteta RIQAS u kojem učestvuje preko 40 000 svjetskih laboratorija.

22 mart 2024.

JOŠ JEDAN SUPSPECIJALISTA ENDOKRINOLOG U NAŠOJ USTANOVI

Sa jučerašnjim danom 19.3.2024. godine dr Filipović – Subotić je uspješno odbranila završni rad iz uže specijalizacije endokrinologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu sa temom “Značaj FINDRISK upitnika u ranom otkrivanju poremećaja glikoregulacije” i tako zvanično stekla zvanje supspecijaliste endokrinologa.

20 mart 2024.

Pročitajte ostale vijesti