Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

SVEŠTENICI AHIJEREJSKOG NAMJESNIŠTVA DOBOJSKOG DARIVALI KRV

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj se nastavlja. Nakon radnika naše Ustanove koji su krv darivali u ponedeljak 30. marta, istoj humanoj akciji dan kasnije su se odazvali i službenici Policijske uprave Doboj, a danas su to isto učinili i sveštenici Srpske pravoslavne crkve iz dobojskog namjesništva.

01 april 2020.

TRANSFUZIJA KRVI – MEDICINSKA ŠKOLA

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj u saradnji sa „Zavodom za transfuzijsku medicinu Republike Srpske“ donijela je odluku da se prikupljanje krvi izmjesti iz kruga Bolnice, tj. da se vrši u prostorijama Medicinske škole u Doboju. Danas su direktor naše ustanove Mladen Gajić i Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić pozvali sve građane koji su zdravi i voljni da dođu da daju krv i da na taj način nekome pomognu.

30 mart 2020.

TRIJAŽNI CENTAR BOLNICE DOBOJ

Da JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ na čelu sa direktorom Mladenom Gajićem i saradnicima poduzima sve moguće mjere da se stavi pod kontrolu pandemija Korona virusa, uz dogovor i saglasnost Načelnika odjeljenja, donesena je još jedna od mjera sigurnosti kako pacijenata, tako i samog medicinskog osoblja. Oformljen je tim za trijažu na čelu sa prim. dr Radivojem Katanićem.

26 mart 2020.

ODRŽANA SJEDNICA GRADSKOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

Juče je održana sjednica Gradskog štaba za vanredne situacije u prostorijama Gradske uprave gdje je Gradonačelnik Boris Jerinić razmatrao trenutnu epidemiološku situaciju na području grada Doboja, sa predstavnicima zdravstvenih ustanova iz našeg grada.

25 mart 2020.

RADNI SASTANAK UPRAVE SA DOKTORIMA I NAČELNICIMA ODJELJENJA

Na random sastanku održanom 22.03.2020. godine u prostorijama naše Ustanove direktor JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj Mladen Gajić se sastao sa doktorima i načelnicima odjeljenja, gdje je razmatrana trenutna epidemiološka situacija u našoj Ustanovi.

23 mart 2020.

Pročitajte ostale vijesti