Hvala vam na ukazanom povjerenju

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom izmedju pacijenata i zdravstvene ustanove.

Službe i korisni linkovi

Vijesti

SKRINING SLUHA KOD BEBA – NOVI REŽIM RADA

Obavještavaju se korisnici usluga JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj da će se redovan skrining sluha kod beba u okviru Službe za otorinolaringologiju, vršiti svakim radnim danom od 9 – 12 sati. Napominjemo da se neophodno naručivanje vrši na broj telefona 053/241-022 lokal 253.

07 septembar 2020.

DIREKTOR NAŠE USTANOVE SA MINISTROM ŠERANIĆEM I GRADONAČELNIKOM JERINIĆEM ISKORISTIO PRILIKU DA POSJETI MAJKU KOJA JE RODILA PETO DIJETE U DOBOJSKOM PORODILIŠTU

Na inicijativu menadžmenta naše Ustanove na čelu sa direktorom Mladenom Gajićem, na najbolji način je iskorištena posjeta Ministra zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske Alena Šeranića i gradonačelnika Grada Doboja Borisa Jerinića. Naime, direktor Gajić je sa svojim gostima posjetio Svjetlanu Čobanović koja je na svijet donijela peto dijete. Tom prilikom su uručili cvijeće majci i zaželili svu sreću porodici Čobanović.

28 avgust 2020.

SVEČANO PUŠTENA U RAD MODERNA LABORATORIJA ZA MOLEKULARNU DIJAGNOSTIKU

Danas je JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj posjetio Ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske, Alen Šeranić. Povod posjete ministra Šeranića je bilo svečano puštanje u rad laboratorije za molekularnu dijagnostiku u Službi za mikrobiologiju, koja će omogućiti vršenje PCR dijagnostike za otkrivanje virusne infekcije COVID 19.

28 avgust 2020.

POHVALA ZA MEDICINSKO OSOBLJE NAŠE USTANOVE

Ja sam Mešić Suvada iz Doboja, ovom prilikom želim da izrazim najbolje pohvale za dr Mišu Stankovića vašeg specijalistu interne medicine. Vjerujte da me oduševio svojom sposobnošću. S velikom pažnjom i ne prepuštajući slučaju niti jedan nalaz koji je vezan za moje zdravstvene događaje od početka moje dijagnoze prije mnogo godina kao i ovih poslednjih, a ima ih velika fascikla.

18 avgust 2020.

SLUŽBA ZA PSIHIJATRIJU BOGATIJA ZA JOŠ JEDNOG SPECIJALISTU

Dr Radovan Đenić je još jedan od mladih i perspektivnih doktora koji su uspješno okončali svoju specijalizaciju. Tim povodom je organizovan prijem dr Đenića u kabinetu direktora.

10 avgust 2020.

Pročitajte ostale vijesti