Kao i svake godine Sveti Nikola obraduje najmlađe. Ove godine to su učinili članovi Dječijeg crkvenog hora pri hramu Svetih apostola Petra i Pavla. Mali humanitarci su došli u pratnji sveštenika Mirka Nikolića, Dragiše Simića i rukovodioca hora Ljubice Timanović Rold. U rukama su nosili novogodišnje paketiće za svoje vršnjake i mlađu dječicu kako bi im, dane koje provode u bolnici, bar malo uljepšali i olakšali. Paketiće su uručili malim pacijentima na pedijatriji, hirurgiji i ortopediji i kako je rekao jedan član hora, Luka Mitorvić, poslije toga su se mnogo bolje osjećali.
Veliku zahvalnost na ovom humanitarnom činu izrazila je glavna sestra pedijatrije, Aleksandra Filipović, koja je naglasila da je presrećna što djeca imaju  osjećaj kako pomoći drugoj djeci i srdačno se zahvalila malim dobročiniteljima koji su sami skupljali slatkiše za novogodišnje paketiće.


„Zahvalni smo na dobročiniteljstvu za naše najmlađe pacijente, a njima želimo brz oporavak i da svoje djetinjstvo provede u zdravlju i sreći kod svoje kuće, a ne u bolnici.“
Menadžment Bolnice