Bolnica Doboj je dobila još jednog perspektivnog specijalistu. Riječ je o Vladimiru Saviću koji je dio naše Ustanove od 2012. godine i već dokazan i kvalitetan kadar iz oblasti neurologije, a od nedavno i specijalista pomenute oblasti.

Dr Vladimir Savić rođen je 1984. godine u Zenici. Medicinski fakultet je završio u Novom Sadu 2012. godine, od kada i radi u Službi za neurologiju u JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj. Specijalizaciju iz neurologije je završio na Klinici za neurologiju, Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci 2020. godine. Oženjen, otac dvoje djece.

Povodom uspješno okončane specijalizacije održan je prijem i radni sastanak u Kabinetu direktora, gdje je pored direktora naše Ustanove Mladena Gajića, dr Savića ugostio i zamjenik direktora dr Siniša Marić. Tema radnog sastanka su bili planovi menadžmenta za budućnost gdje bi svoje mjesto i veliku ulogu imali naši mladi specijalisti. Naravno, neizbježna tema sastanka je bio korona virus i trenutna epidemiološka situacija kod nas i u svijetu.