Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik je danas nakon sastanka sa gradonačelnikom Doboja Borisom Jerinićem, obišao gradilište na kojem se izvode radovi na izgradnji nove Bolnice u Doboju.

Sa trenutnom dinamikom radova i planiranim radovima za naredni period na izgradnji nove Bolnice goste su upoznali direktor JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” Doboj Mladen Gajić, te Liu Zhiwei projekt menadžer “Sinofarma” sa timom arhitekata koji su zaduženi za izgled nove Bolnice u Doboju.

Direktor naše Ustanove Mladen Gajić je rekao da će radovi na izgradnji nove Bolnice biti završeni prije planiranog roka koji je kraj naredne godine, te da će konstruktivni dio radova biti gotov u avgustu.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik je rekao da je Vlada Srpske odobrila sredstva za izgradnju novog objekta Bolnice u Doboju u iznosu od 103.000.000 KM, te pohvalio izvođače radova na pozitivnoj dinamici izvođenja radova.

Dodik je dodao i to da je Doboj danas jedno veliko gradilište zahvaljujući predanosti lokalne vlasti koja je interese grada postavila iznad ličnih, te napomenuo da se realizacija svih planiranih infrastrukturnih projekata nastavlja i u narednom period.