Nakon tri doktora koji su uspješno okončali specijalizaciju i povodom toga bili na prijemu kod direktora JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj Mladena Gajića, red je došao i na jednu damu.

Naime, dr Jovana Milekić je uspješno okončala specijalizaciju i na taj način obogatila Internističku službu naše Ustanove sa još jednim specijalistom interne medicine. Pored direktora Gajića, prijemu i sastanku sa dr Milekić, je prisustvovao i zamjenik direktora dr Siniša Marić. Prijem je protekao u ugodnoj atmosferi, uz nezaobilazne teme samog „puta“ dr Milekić do statusa specijaliste, pa do nekih planova menadžmenta za budućnost gdje bi svoje mjesto naravno imali i mladi specijalisti.

Dr Jovana Milekić je nakon završene gimnazije upisala i završila Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Pripravnički staž je obavila u Beogradu, a od 2011. godine je zaposlena u Internističkoj službi JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ u Doboju. Specijalizaciju iz interne medicine je upisala i završila na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci, a specijalizantski staž obavljala u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci i Kliničkom centru Srbije u Beogradu.