Vaskršnja jaja i pokloni za naše pacijente

Kolo srpskih sestara sa sveštenikom Mirkom Nikolićem i Aktiv žena SNSD-a Teslić na inicijativu polaznika škole mladih lidera, na Vaskrs su posjetili pacijente naše ustanove te im darovali vaskršnja jaja i poklone za najmljađe pacijente, koji su ovaj najradosniji hrišćanski praznik dočekali u bolnici. Sveštenik Mirko i predstavnice Kola srpskih sestara su obišli sve odjeljenja i pacijentima poželjeli srećne praznike, sa blagoslovom za ozdravljenje i željom da što prije odu svojoj kući.
Aktiv žena SNSD-a Teslić i polaznici škole mladih lidera su obišli pacijente pedijatrije i najmlađe pacijente hirurgije i ortopedije, te im uz poklone i vaskršnja jaja uljepšali praznik koji su dočekali u bolnici.
Ovim putem, menadžment uprave bolnice se zahvaljuje na humanosti i dobročinstvu organizatorima ove posjete, koji su radost praznika unijeli u bolesničke sobe i svoje vrijeme proveli sa našim pacijentima.

 


Flash info

Izuzetno nam je bitno da naši korisnici/pacijenti budu kvalitetno informisani, ali je isto toliko važna i povratna informacija o kvalitetu pruženih usluga. Zajedno, uz dobru komunikaciju, možemo poboljšati i unaprijediti pružanje usluga i iste postavljati na više nivoe kvaliteta.

Postavljajte pitanja, šaljite nam komentare, otvoreni smo za sugestije i prijedloge.

Izaberite jezik:

 

Kontakt podaci

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom između pacijenata i zdravstvene ustanove.

Adresa: Pop Ljubina bb, 74000 Doboj.
Telefon: + 387(0)53-241-022
Sekretar: + 387(0)53-241-943
Faks + 387(0)53-242-799
E-mail: bolnicadoboj@teol.net