Obavještenje o sastanku na temu provođenja projekta "Mentalno zdravlje u Bosni i Hercegovini, faza III (2018-2022)"

Dana 25.04.2019. godine u 10h u prostoriji sale za sastanke ,u sklopu Službe za hirurgiju JZU Bolnica "Sveti apostol Luka", održaće se zajednički sastanak Službe za psihijatriju naše Ustanove i gravitirajućih Centara za mentalno zdravlje, uz prisustvovanje predstavnika Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, na temu provođenja projekta "Mentalno zdravlje u BiH, faza III (2018-2022)" u saradnji sa Asocijacijom XY i Vlade Švajcarske.
Cilj navedenog sastanka je dogovaranje probne implementacije pripremljenog projekta Modela otpusta, kako bi se isti na osnovu prikupljenih podataka u probnom periodu finalizirao i formalizovao od strane Ministrastva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.
Učesnici u ovoj aktivnosti, pored Službe za psihijatriju naše Ustanove su i Centar za zaštitu mentalnog zdravlja Doboj, Centar za zaštitu mentalnog zdravlja Derventa, Centar za zaštitu mentalnog zdravlja Šamac i Centar za zaštitu mentalnog zdravlja Teslić.


Flash info

Izuzetno nam je bitno da naši korisnici/pacijenti budu kvalitetno informisani, ali je isto toliko važna i povratna informacija o kvalitetu pruženih usluga. Zajedno, uz dobru komunikaciju, možemo poboljšati i unaprijediti pružanje usluga i iste postavljati na više nivoe kvaliteta.

Postavljajte pitanja, šaljite nam komentare, otvoreni smo za sugestije i prijedloge.

Izaberite jezik:

 

Kontakt podaci

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom između pacijenata i zdravstvene ustanove.

Adresa: Pop Ljubina bb, 74000 Doboj.
Telefon: + 387(0)53-241-022
Sekretar: + 387(0)53-241-943
Faks + 387(0)53-242-799
E-mail: bolnicadoboj@teol.net