01.01.2018. godine u 04:15 rodila se prva „novogodišnja“ beba. Dječak  je na svijet došao u jutarnjim časovima težak 2880 gr.
Majka Snježana Vasiljević iz Stanova kod Doboja, izjavila je da joj je ovo najljepša Nova godina u životu i da joj je sin najljepši poklon koji je mogla poželjeti. U njenu sreću smo se i sami uvjerili jer nas je Snježana dočekala sa velikim osmjehom.
Dežurna doktorica dr Gordana Sredanović, načelnica Službe za ginekologiju i akušerstvo, izjavila je da je dječak na svijet došao brzo i bez komplikacija po majku ili bebu i za sada je jedina beba u novoj godini. Dr Sredanović je dodala i to da je  novogodišnja noć u porodilištu protekla mirno i bez problema, a svojim pacijentkinjama, budućim majkama i bebama  na odjeljenju poželjela puno zdravlja i sreće u 2018.godini.


Flash info

Izuzetno nam je bitno da naši korisnici/pacijenti budu kvalitetno informisani, ali je isto toliko važna i povratna informacija o kvalitetu pruženih usluga. Zajedno, uz dobru komunikaciju, možemo poboljšati i unaprijediti pružanje usluga i iste postavljati na više nivoe kvaliteta.

Postavljajte pitanja, šaljite nam komentare, otvoreni smo za sugestije i prijedloge.

Izaberite jezik:

 

Kontakt podaci

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom između pacijenata i zdravstvene ustanove.

Adresa: Pop Ljubina bb, 74000 Doboj.
Telefon: + 387(0)53-241-022
Sekretar: + 387(0)53-241-943
Faks + 387(0)53-242-799
E-mail: bolnicadoboj@teol.net