Proslava Nove godine u JZU Bolnica "Sveti apostol Luka"

Još jedna poslovna godina je na izmaku. S obzirom da nas od nove godine dijeli još samo par dana, uprkos svim problemima i poteškoćama koje su u 2017. godini zadesile Bolnicu Doboj, a zahtjevale su strpljenje i razumijevanje kako pacijenata tako i zaposlenih u Bolnici, može se reći da je ova godina uspješno privedena kraju.
Uvedene su nove procedure,  povećan broj usluga, u određenim segmentima poslovanja učinjene su i značajne mjere štednje.
Menadžment Bolnice je ovom prilikom zaposlenima upriličio novogodišnju proslavu u salonu „Laguna“, gdje se odazvao veliki broj radnika, kao vid uzajamne zahvalnosti  za rad, trud i strpljenje.
U narednoj godini se nastavlja istim kontinuitetom na poboljšanju usluga svim osiguranicima dobojske regije, uvođenjem novih procedura i edukacijom kadra.
„Svim pacijentima, poslovnim partnerima, zaposlenima i osiguranicima Bolnice Doboj, želimo puno zdravlja, sreće i uspjeha u 2018.godini“. – Menadžment Bolnice


Flash info

Izuzetno nam je bitno da naši korisnici/pacijenti budu kvalitetno informisani, ali je isto toliko važna i povratna informacija o kvalitetu pruženih usluga. Zajedno, uz dobru komunikaciju, možemo poboljšati i unaprijediti pružanje usluga i iste postavljati na više nivoe kvaliteta.

Postavljajte pitanja, šaljite nam komentare, otvoreni smo za sugestije i prijedloge.

Izaberite jezik:

 

Kontakt podaci

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom između pacijenata i zdravstvene ustanove.

Adresa: Pop Ljubina bb, 74000 Doboj.
Telefon: + 387(0)53-241-022
Sekretar: + 387(0)53-241-943
Faks + 387(0)53-242-799
E-mail: bolnicadoboj@teol.net