Danas je Bolnica Doboj, kako je već najavljeno za 14.11.2017. god. kada se obilježava Svjetski dan borbe protiv dijabetesa, izvršila podjelu glukometara u Internističkoj službi i Savjetovalištu za dijabetes i ishranu.

Glukometre su dobili svi hospitalizovani pacijenti u Internističkoj službi i pacijenti koji su danas bili u Savjetovalištu za dijabetes i ishranu. Svi pacijenti kojima je uručen glukometar su na oralnoj terapiji i nemaju pravo na glukometar od strane FZO RS.

Ovom prilikom Bolnica izražava zahvalnost firmi "Medicom" iz Bijeljine, koja je inače velika podrška Savjetovalištu za dijabetes i ishranu u dobojskoj bolnici.

 
 
 

 

 

 

Flash info

Izuzetno nam je bitno da naši korisnici/pacijenti budu kvalitetno informisani, ali je isto toliko važna i povratna informacija o kvalitetu pruženih usluga. Zajedno, uz dobru komunikaciju, možemo poboljšati i unaprijediti pružanje usluga i iste postavljati na više nivoe kvaliteta.

Postavljajte pitanja, šaljite nam komentare, otvoreni smo za sugestije i prijedloge.

Izaberite jezik:

 

Kontakt podaci

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom između pacijenata i zdravstvene ustanove.

Adresa: Pop Ljubina bb, 74000 Doboj.
Telefon: + 387(0)53-241-022
Sekretar: + 387(0)53-241-943
Faks + 387(0)53-242-799
E-mail: bolnicadoboj@teol.net