Danas, 13.11.2017.god. u 11h u novim prostorijama JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" Doboj, počela je sa radom Služba za snabdijevanje lijekovima – bolnička apoteka.
Služba je na novu lokaciju preseljena zbog boljih uslova neophodnih za rad. Novim prostorijama obezbijeđen je rad apoteke koji omogućava da se njene glavne funkcije izvršavaju na efikasan i efektivan način, usklađen sa dobrom apotekarskom praksom. Bolnička apoteka sa novim prostorom ispunjava zakonom propisane uslove za rad.
Rekonstrukcija prostorija trajala je oko 7 mjeseci, a na ime donatorskih sredstava farmaceutska kuća „Phoenix pharma“ d.o.o.  Bijeljina, donirala je 30.000 KM.
Ovom prilikom JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" izražava veliku zahvalnost na donaciji.

 
 
 

 

 

 

Flash info

Izuzetno nam je bitno da naši korisnici/pacijenti budu kvalitetno informisani, ali je isto toliko važna i povratna informacija o kvalitetu pruženih usluga. Zajedno, uz dobru komunikaciju, možemo poboljšati i unaprijediti pružanje usluga i iste postavljati na više nivoe kvaliteta.

Postavljajte pitanja, šaljite nam komentare, otvoreni smo za sugestije i prijedloge.

Izaberite jezik:

 

Kontakt podaci

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom između pacijenata i zdravstvene ustanove.

Adresa: Pop Ljubina bb, 74000 Doboj.
Telefon: + 387(0)53-241-022
Sekretar: + 387(0)53-241-943
Faks + 387(0)53-242-799
E-mail: bolnicadoboj@teol.net