Savjetovanje
   

U ovoj rubrici možete pogledati izdvojene savjetodavne članke iz oblasti zdravstvene zaštite sekundarnog i dijelom tercijarnog nivoa.

JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ u Doboju, po namjeni i organizaciji predstavlja zdravstvenu ustanovu regionalnog tipa, koja obezbjeđuje stacionarnu i konsulatativno specijalističku zdravstvenu zaštitu sekundarnog i dijelom tercijarnog nivoa za približno 270 000 stanovnika na području dobojske regije.

Savjetovanje pacijenata

 
Šećerna bolest i stopala

Za sve osobe sa šećernom bolešću važno je da znaju i razumiju vezu između bolesti i njege stopala. Šećerna bolest oštećuje nervni sistem (neuropatija) i smanjuje cirkulaciju u stopalima što može dovesti do gubitka osjećaja u stopalima.

Opširnije pogledajte OVDJE.

   
   

 

Flash info

Izuzetno nam je bitno da naši korisnici/pacijenti budu kvalitetno informisani, ali je isto toliko važna i povratna informacija o kvalitetu pruženih usluga. Zajedno, uz dobru komunikaciju, možemo poboljšati i unaprijediti pružanje usluga i iste postavljati na više nivoe kvaliteta.

Postavljajte pitanja, šaljite nam komentare, otvoreni smo za sugestije i prijedloge.

Izaberite jezik:

 

Kontakt podaci

Preduslov za pružanje dobre zdravstvene usluge jeste povjerenje koje se, između ostalog, gradi i dobrom komunikacijom između pacijenata i zdravstvene ustanove.

Adresa: Pop Ljubina bb, 74000 Doboj.
Telefon: + 387(0)53-241-022
Sekretar: + 387(0)53-241-943
Faks + 387(0)53-242-799
E-mail: bolnicadoboj@teol.net